About application

  • Med EmotionSpace kan du utan kostnad öka den lokala synligheten för din organisation

    Vi vill hjälpa till att sprida information om hur ni kan stödja kvinnor med spridd bröstcancer personligen och via telefon

  • Få ut mesta möjliga av stödpersoner

    Vi arbetar med att minska isoleringen och öka självförtroendet hos kvinnor med spridd bröstcancer

EmotionSpace – lokala tjänster och evenemang kopplade till spridd bröstcancer
EmotionSpace – lokala tjänster och evenemang kopplade till spridd bröstcancer

Sprid information om era tjänster

Om din organisation erbjuder lokala tjänster och evenemang för kvinnor med spridd bröstcancer kan EmotionSpace hjälpa er att ge stöd åt fler kvinnor i er region

Det är gratis och enkelt att lägga till era uppgifter. Ni behöver bara fylla i ett kort formulär för att beskriva er organisation och ange vilka tjänster och evenemang ni erbjuder för kvinnor med spridd bröstcancer. Sedan förmedlar vi den informationen via vår app till användare i er region. Ni kan uppdatera listan om något ändras i framtiden. 

Alla organisationer är välkomna, oavsett om ni är en välgörenhetsstiftelse mot cancer, en stödgrupp eller om ni erbjuder rådgivning. Det viktiga är att ni kan erbjuda evenemangs- eller telefonbaserade tjänster som kan förbättra vardagen för kvinnor med spridd bröstcancer Kontakta oss gärna!

Kvinna med spridd bröstcancer använder appen

Vad är EmotionSpace?

Målet med EmotionSpace är att erbjuda stöd till kvinnor med spridd bröstcancer och få dem att känna sig mindre isolerade.

Förutom att se lokala tjänster och evenemang kan kvinnor registrera sina känslomässiga toppar och dalar i appen och få hjälp med att identifiera känslomönster och faktorer som orsakar dessa känslor.  De får praktiska tips och kan även berätta för vänner och familj hur de mår. 

Vi har valt att inkludera lokala tjänster och evenemang eftersom vi vill att stödet från EmotionSpace ska vara så heltäckande som möjligt. Tillsammans med er kan vi erbjuda mer stöd och göra större skillnad i vardagen för kvinnor med spridd bröstcancer.

Registrera er organisation och lista era tjänster och evenemang i appen.

Registrering

Kvinna med spridd bröstcancer använder appen

Tillsammans kan vi ge kvinnor med spridd bröstcancer mer stöd

Som ni säkert vet är kännedomen om spridd bröstcancer avsevärt lägre än om bröstcancer i allmänhet. Vårt mål är att kunna ändra detta med tiden och vi vill därför göra listan med stödgrupper så heltäckande som möjligt. Vi hoppas att ni vill vara med!

Lista över stödgrupper

Inga stödgrupper