About application

  • Få reda på hur hon egentligen mår

    Med EmotionSpace får du snabbt en överblick över helheten – allt från hur din närstående mår och varför, till vad som skulle kunna få henne att må bättre.

  • En stödtjänst

    Appen gör det också lättare för din närstående att hitta lokala stödgrupper och att förmedla information i direktkontakten med vårdpersonal

Stödperson som hjälper kvinna med spridd bröstcancer
Stödperson som hjälper kvinna med spridd bröstcancer

Håll kontakten oavsett var du är

Det kan vara svårt att stötta en närstående med spridd bröstcancer. Ibland är det svårt att veta vilka frågor man ska ställa och när. Dessutom kan du inte alltid vara där och ge stöd på plats.

Med EmotionSpace kan din närstående berätta vad hon går igenom via appen, så att du kan bemöta det på ett bra sätt oavsett var du är. Och när hon har uttryckt hur hon mår i skrift blir det ofta lättare att diskutera känsliga ämnen ansikte mot ansikte senare.

EmotionSpace – patienter med spridd bröstcancer delar med sig av sina känslor till stödpersoner

Snabb kontakt

Vi har gjort appen så enkel som möjligt. Din närstående får berätta hur hon mår och varför och vad som skulle kunna få henne att må bättre. Om hon delar sina svar med dig får du en avisering med en gång. Då kan du ge henne stöd – antingen genom respons direkt i appen eller genom att hjälpa henne på plats.

EmotionSpace – patienter med spridd bröstcancer delar med sig av sina känslor till stödpersoner

Se hur EmotionSpace kan hjälpa dig

EmotionSpace bygger på erfarenheter från kvinnor med spridd bröstcancer. På så sätt har vi kunnat göra appen så användbar och inkännande som möjligt. Det korta videoklippet nedan visar hur appen fungerar och hur den kan hjälpa din närstående.

EmotionSpace – var finns det lokal hjälp för spridd bröstcancer?
EmotionSpace – var finns det lokal hjälp för spridd bröstcancer?

Hjälp din närstående att få ut mesta möjliga av EmotionSpace

Du vill säkert stötta din närstående så mycket det bara går, men du kan inte göra det ensam. Och ju mer stöd hon får, desto bättre är det.
Därför innehåller appen också en lista med lokala stödgrupper.

Din närstående kan vända sig till en stödgrupp och delta i deras evenemang. Då får hon möjlighet att träffa andra och prata om hur hon mår. Hon får möjlighet att träffa andra kvinnor med spridd bröstcancer som är i samma situation och kan diskutera sjukdomen med dem och kanske få råd.

Är du redo att prova EmotionSpace?

Kom igång